iPhone 3GS and Problems Connecting to AT&T Wi-Fi Hotspots

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by chisoxbull, Oct 1, 2009.

  1. chisoxbull macrumors member

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Location:
    Scottsdale, Arizona
    #1
    Has anyone else been having issues with the auto connection to AT&T wifi hotspots. My iPhone 3GS sits at the connecting screen and never auto connects. I have done everything such as restore and reset network settings and nothing seems to resolve the issue.
     

    Attached Files:

  2. bluechipBMW macrumors member

    Joined:
    Feb 12, 2008
    #2

    It has happened to me. I either reboot or disconnect/reconnect my wifi.
     
  3. chisoxbull thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Location:
    Scottsdale, Arizona
    #3
    A reboot and/or power off and on does not fix the issue either. This has been happening since I got the phone on the day it came out. I have no other issues with the phone except with the wifi at AT&T hotspots.
     
  4. Mr. Gates macrumors 68020

    Mr. Gates

    Joined:
    Jun 17, 2009
    Location:
    --Redmond --------- ----------------Washington---
    #4
    This always happens to me at Starbucks. Very irritating. I think it has something to do with 3.1
     
  5. taeclee99 macrumors 6502a

    taeclee99

    Joined:
    Jun 4, 2002
    Location:
    Anywhere but here
  6. AuroraProject macrumors 65816

    AuroraProject

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Location:
    Right there
  7. macfanboy macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 5, 2007
    #7
    happened to me on ipod touch even in 2.x i think
     
  8. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #8
    This used to work right after they announced the feature, but hasn't since before 3.1 and after. I figured it was a problem on at&t's end. I have to enter my phone number every time.
     
  9. chisoxbull thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 7, 2008
    Location:
    Scottsdale, Arizona
    #9
    Has anyone come up with a solution for this? The only way that I can get on the internet at when in range of AT&T wifi is to turn the wifi off and use 3g or edge. I wonder if this has anything to do with the routers not recognizing the phone as an iPhone. As well, at Mcdonalds I often get the Mcdonalds login screen. Under 2.2 I was able to simply follow the text and this seemed to work much better. Anyone with any solutions in mind?
     
  10. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #10
    I'm still having this issue, but just discovered that the app easy wifi (which is an AT&T app to do the logging in automatically) might fix it from googling. I'm not at McD's right now to check it though.
     

Share This Page