iPhone 3GS - Exchange to Google Broken

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by hawaiibee, Jan 6, 2010.

  1. hawaiibee macrumors newbie

    Joined:
    Dec 26, 2009
    #1
    I was running the Exchange link from iphone to my google apps account perfectly, until the last 2 days.

    E-mail - nothing comes in, but email is working if i use IMAP.
    Calendar - Takes a very very long time to sync if at all
    Contacts - Takes a very very long time to sync if at all

    anyone ran into this and fixed it??
     
  2. sft109 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 27, 2009
    #2
    Got the same issue with Gmail setup through exchange on my 3GS aswell. I did have a few emails come through today but now others arent. Forget about push, the mails are not showing up period even after I check manually and have viewed them on my computer.
     
  3. hawaiibee thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 26, 2009
    #3
  4. sft109 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 27, 2009
    #4
    Seems to be back to normal for me as I got a new email pushed instantly. Hopefully just a small glitch on googles part.
     
  5. iammike1 macrumors 6502a

    iammike1

    Joined:
    Oct 25, 2007
    Location:
    Columbia MD
    #5
    Def not fixed for me, still showing mail I deleted from the web 5 to 6 hours ago and nothing is being pushed.
     
  6. sft109 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 27, 2009
    #6
    Actually mine is now acting funny again, getting some emails while others aren't coming in so it's erratic and not functioning properly. Hope they fix it soon, seems it's on googles end.
     

Share This Page