iPhone 3GS mainboard issue with the connector / ribbon #7

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by luisadastwin, Dec 3, 2012.

  1. luisadastwin macrumors regular

    luisadastwin

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Location:
    Antas - Porto - Portugal - Europe
    #1
    Hi all...!

    I'm having some trouble to connect the #7 connector/ribbon in my 3GS main board...

    In the beginning, I found out that the Dock Connector Assembly that I ordered for a few bucks, from Hong Kong, didn't fit... Even the #4 connector didn't fit also!

    But now, I found out that the tiny dock in the main board where we have to connect the #7 connector is kind of broken... Like you had a broken circle and so it's kinda loose... So, the connector won't stay fixed... It is always coming up again... This means that I won't have proper GSM signal :(

    Any thoughts how to fix this?

    Thanks in advance!

    Luisadas
     
  2. Greencardman macrumors 6502

    Joined:
    Apr 24, 2003
    Location:
    Milwaukee, WI
    #2
    The connector is broken on the motherboard? I think you either need a soldering iron to solder it back on or you need a new motherboard.
     
  3. luisadastwin thread starter macrumors regular

    luisadastwin

    Joined:
    Oct 9, 2010
    Location:
    Antas - Porto - Portugal - Europe
    #3
    Ooooof.....
    Thank you! :)

    I was hoping for other solution different than "new mother board", and you gave it :)

    So it is possible to fix it with soldering iron? cool! :cool:

    (I won't do it because it is an extremely careful job. But I'll ask an electronics house to do it...)
     

Share This Page