Resolved iPhone 3GS official unlock not working

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by zirosky, Mar 25, 2013.

  1. zirosky, Mar 25, 2013
    Last edited: Mar 25, 2013

    zirosky macrumors regular

    Joined:
    Feb 14, 2012
    #1
    Hello,

    I have a problem with my iPhone 3GS on iOs 5.1.1 (bb 05.13.04). The phone has an hardware problem that doesn't allow it to activate normally on the initial setup, so to solve this I had to jailbreak it. Until yesterday it was simlocked so I had to use ultrasn0w, but today the iPhone has been unlocked (I even contacted Apple that confirmed it), I restored the phone and deleted ultrasn0w but there is again "no service", why?! Is it linked with the fact that the iPhone has not been activated normally? Or because I have an old version of iOs? thank you
     
  2. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
  3. zirosky, Mar 25, 2013
    Last edited: Mar 25, 2013

    zirosky thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 14, 2012
    #3
    hello again :p

    I opened iTunes, backed up the iPHone, then restore and restored the backup made some mins before... is there any other restore?! Or I should restore from ipsw file of ios 5.1.1 and then restore the last backup instead of "setting up as a new iPhone"?
     
  4. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
    #4
    Try SAM in Cydia or reds0w to deactivate the phone, once it is deactivated just connect to itunes and the unlock should attach.

    http://www.bingner.com/SAM.html
     
  5. zirosky thread starter macrumors regular

    Joined:
    Feb 14, 2012
    #5
    GREAT! thank you! it worked!! Now it is unlocked! :cool:
     
  6. TriJetHero macrumors 601

    TriJetHero

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Location:
    World
    #6
    Good, now you never have to worry over preserving BB again, enjoy!
     

Share This Page