iPhone 4 4.3.3 can't send mms

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by xfireshotz, Aug 15, 2011.

  1. xfireshotz macrumors newbie

    Joined:
    Aug 15, 2011
    #1
    I recently jailbroke my iPhone 4 running 4.3.3 firmware and I can't send mms messages like pictures, also i recieve mms pictures like a day after they were sent. I jailbroke using redsn0w. Please help because i would like to send pictures if you know what i mean...
     
  2. labman macrumors 604

    labman

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Mich near Detroit
    #2
    not going to help your sexting after all what's in it for me. however I'm jb 4.3.3 with RedSnow I can do Sexting with no issues. MMS works perfect you might try to rejailbreak.
     
  3. xfireshotz thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 15, 2011
    #3
    I was jking about that, no pictures will send and i did rejailbreak. What did you jailbreak with?
     
  4. labman macrumors 604

    labman

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Mich near Detroit
    #4
    Redsn0w I put that in my msg.
     
  5. xfireshotz thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 15, 2011
    #5
    I guess i could try again, But the 4.3.3 firmware is from ifaith with my 4.3.3 shsh blobs if that changes anything?
     
  6. labman macrumors 604

    labman

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Mich near Detroit
    #6
    don't know I have always been good about saving my Blobs but Ifaith is known to be hit and miss. Like most of the stuff he writes. the kid has lots of skill but still has much to learn.
     
  7. xfireshotz thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 15, 2011
    #7
    What do you use to save shsh blobs and restore with them?
     
  8. labman macrumors 604

    labman

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Mich near Detroit
    #8
    tinyumbrella & cydia via make it easy. of course I save them when Apple is still signing.
     
  9. xfireshotz thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 15, 2011
    #9
    Yeah, idk if my ifaith ones will work, you are on at&t right?
     
  10. labman macrumors 604

    labman

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Location:
    Mich near Detroit
    #10
    YES! 99% of jb don't have this problem I bet if you searched you find 1% that did.
     
  11. xfireshotz thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 15, 2011
  12. xfireshotz thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 15, 2011
    #12
    It looks like i already had tiny umbrella blobs so im trying it with that
     

Share This Page