Iphone 4 Cydia dont work anymore

Feichti1996

macrumors newbie
Original poster
Jan 3, 2012
3
0
yesterday i have jailbroken my iphone 4 IOS 5.0.1 and installed cydia. There were no problems everything worked.
But today i cant open cydia it shuts down after few seconds.
i tried to rejaibreak restored from backup but it still crashes.
 

Mess

macrumors 6502
Nov 27, 2008
352
4
Newcastle Upon Tyne, UK
Which version of redsn0w are you using?

You should be using 0.9.10b3 for mac or 0.9.9b9d for win.

It sounds like your using an older version with a tethered boot.
 

Feichti1996

macrumors newbie
Original poster
Jan 3, 2012
3
0
Which version of redsn0w are you using?

You should be using 0.9.10b3 for mac or 0.9.9b9d for win.

It sounds like your using an older version with a tethered boot.

i have win 7 64bit and i have used 0.9.10b3
 

Mess

macrumors 6502
Nov 27, 2008
352
4
Newcastle Upon Tyne, UK
Yer thats the correct version...just testing you ;)

Since you have already completed a restore but restored a backup the only thing I can suggest to try is to restore a clean 5.0.1 but dont restore your settings etc.

so clean 5.0.1 install, then jailbreak..?
 

Feichti1996

macrumors newbie
Original poster
Jan 3, 2012
3
0
Now it works but i havn´t done anything
But now when i will download something there is written:
"I wasn´t able to locate file for the perferenceloader package. This might mean you need to manually fix this package."
 

kdesign7

macrumors 6502a
Feb 1, 2010
646
3
earth, for now.
Now it works but i havn´t done anything
But now when i will download something there is written:
"I wasn´t able to locate file for the perferenceloader package. This might mean you need to manually fix this package."
I've had this happen several times - Don't Fret... all you need to do is Reboot the phone (if you have SBSettings, do it from there, if not, hold Power Button... slide to power off) then Reboot - and then try Cydia again, you should be fine.

It's strange that this happens.. but anytime it happens to me, I just reboot. Typically happens to me on a Daily basis, even after a fresh restore/jailbreak.

Hope this helps!