iPhone 4, Endless respring cycle

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by crawfish963, Aug 22, 2010.

  1. crawfish963 macrumors 6502

    crawfish963

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Location:
    Texas
    #1
    Woke up this morning to my iPhone in safe mode, 5% battery (was at 96% when I fell asleep last night), now currently in an endless respring cycle. My mac is recognizing it when it's plugged in, but I can't even get her into safe mode.

    Have tried a few hard resets, nothing so far. Any suggestions?
     
  2. crawfish963 thread starter macrumors 6502

    crawfish963

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Location:
    Texas
  3. crawfish963 thread starter macrumors 6502

    crawfish963

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Location:
    Texas
  4. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #4
    I'd charge it on wall charger, then try a reboot.
     
  5. iMaconApple macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 30, 2009
    Location:
    Sunny Diego
    #5
    force shutdown...hold power/home button till shuts off
     
  6. crawfish963 thread starter macrumors 6502

    crawfish963

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Location:
    Texas
    #6
    Tried both, no go. Just gonna have to restore. Luckily I backed up my blobs with Saurik/Umbrella.


    Wish me luck.
     
  7. dhlizard macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #7
    With 5% battery, you expect to restore ?
     
  8. crawfish963 thread starter macrumors 6502

    crawfish963

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Location:
    Texas
    #8
    It's above 20% by now... Any reason that shouldn't work? It is plugged in after all...
     
  9. tctony macrumors 6502a

    tctony

    Joined:
    Jun 15, 2009
    #9
    It'll work don't worry.

    What did you install to cause the cycle?
     
  10. crawfish963 thread starter macrumors 6502

    crawfish963

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Location:
    Texas
    #10
    Wondering that myself. I have been having problems with a Cydia source error when updating so last night I SSH'd and removed all my caches/repo downloads. I rebooted, Cydia redownloaded everything and it was fine. Used it for an hour or so, went to bed. Woke up in safe mode and like an idiot rather than use the opportunity to fix what was wrong, I resprung.
     
  11. crawfish963 thread starter macrumors 6502

    crawfish963

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Location:
    Texas
    #11
    I sent a tweet to David Ashman (Stimpy5050) and he replied with this:

    Stimpy5050 @nrcrawford1: You should never have to restore on a boot loop. SSH in and move everything in /Library/MobileSubstrate/DynamicLibraries.
     
  12. linuxidiot macrumors member

    Joined:
    Apr 20, 2009
    #12
    Wish I had known this yesterday :(

    Same thing happened to me, I tried to restore with my blobs from Cydia, but it kept failing so I gave up and installed 4.0.2 after messing with it for a couple of hours.
     
  13. crawfish963 thread starter macrumors 6502

    crawfish963

    Joined:
    Apr 16, 2010
    Location:
    Texas
    #13
    Did you use umbrella? Otherwise you have to set up your phone to recognize saurik's server rather than the iphone servers:

    Here's how:

    http://www.saurik.com/id/12#howto
     

Share This Page