Iphone 4 iOS 5 GM Gevey Sim Works!!!

Discussion in 'iPhone' started by erb55, Oct 5, 2011.

  1. erb55 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Location:
    California
    #1
    HI guys i just wanted to share this with everyone..i upgraded to iOS5 GM using snowbreeze so i could be able to keep my current baseband, popped in my sim with the gevey sim and woala!! FULL BARS!:)
     
  2. macingman macrumors 68020

    macingman

    Joined:
    Jan 2, 2011
    #2
    Doubt it. Since you are a new member I am not inclined to believe you.
     
  3. Ominae macrumors newbie

    Joined:
    Oct 5, 2011
    #3
    Gevey

    +1 Cant unlock iphone 04.10.01 using Gevey=(

    on ios 5 beta 7 everything was OK
     
  4. Ominae macrumors newbie

    Joined:
    Oct 5, 2011
    #5
    For iOS 5 GM we DONT need UDID registration=\ Its open for all.

    and here we're talking about GEVEY Turbo Sim UNLOCK for iPhone 4 on IOS 5 GM
     
  5. erb55 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Location:
    California
    #6
    ^^..ok..well i don't see why i would need to lie about something like this, we are all here to help each other out right...im a new member but i been working on iPhone's since the 3g came out and i have always been on T-mobile...im currently running iOS 5 GM 9A334 with Gevey Ultra Sim with preserved baseband 04.10.01...and if still don't believe me sn0wbreeze has posted on their own site "sn0wbreeze v2.8b8 (For iOS 5 Gold Master)" with direct links to download...check it out for yourself:) http://ih8sn0w.com/
     
  6. Darkrider macrumors member

    Darkrider

    Joined:
    Jun 6, 2011
    Location:
    Sumter,SC
    #7
    Maybe because you dont need to jailbreak to install a GM release GOLD MASTER IS THE FINAL VERISON!!!!!
     
  7. erb55 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Oct 4, 2011
    Location:
    California
    #8
    ^^ like i said earlier i have always used my phone on the t-mobile so i do need to jailbreak specially since im using they gevey sim ultra wich requires cydia to install to be able to skip te 112 dialing...
     

Share This Page