Iphone 4 Startup Screen Corrupted after Jailbreak???

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by smccubbin90, Aug 2, 2010.

  1. smccubbin90 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 22, 2008
    #1
    Hi I've searched and didn’t see any other threads regarding this. I have just completed my jailbreak on iphone 4 ios 4.0.1. When I now switch my phone on and it pauses on apple logo at the top of the screen about 1 cm down on the left hand side there is a row of pixels about 2cm in length which are coloured and on the right hand side there is another row about 0.5cm which is coloured. Is anyone else having this problem?????
     
  2. naujoks macrumors 6502

    naujoks

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Location:
    London, UK
    #2
    You didn't search well. It's all over the place.
    Most, if not all, people are getting this.
     
  3. dieburnbot macrumors 6502a

    dieburnbot

    Joined:
    Aug 18, 2008
    Location:
    CA
    #3
    Yeah I'm pretty sure everyone has it. Just ignore it. It shouldn't mess anything up.
     
  4. scotty588 macrumors 6502

    Joined:
    Jan 2, 2007
    Location:
    Carlsbad, CA
    #4
    see below tweet.

    http://twitter.com/chpwn/status/20098376049
     
  5. Compile 'em all macrumors 601

    Compile 'em all

    Joined:
    Apr 6, 2005
    #5
    It is not a bug. The injection code in the framebuffer is causing this. Just ignore it.
     
  6. smccubbin90 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 22, 2008
    #6
    Was worried that I had done something wrong thanks for the replies.
     

Share This Page