iPhone 4s keep connecting then disconnecting with new MBA

Discussion in 'MacBook Air' started by keviny, Jul 23, 2013.

  1. keviny, Jul 23, 2013
    Last edited: Jul 23, 2013

    keviny macrumors newbie

    Joined:
    Dec 6, 2012
    #1
    Hi,

    New MBA i5/4g/128 arrived this afternoon. During few hours of setting all my stuff, everything works just fine.

    But when I try to connect my iPhone 4s with a official cable, it keeps connecting then disconnecting(about 2 times per second) and won't stop.

    Is there anyone met the same issue? please help. Thanks!
     
  2. keviny thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 6, 2012
    #2
    I see many people read this thread, but no one replied.
    Please help!
     
  3. iterva macrumors regular

    iterva

    Joined:
    Jun 16, 2013
    Location:
    Sweden
    #3
    I had the same issue when i first received my MBA...Didn´t think much about it at the time, stumbled upon this thread now, and plugged in my iPhone to try it out again...And much to my surprise the issue has resolved by "itself". :rolleyes:
    Haven´t done anything more than installed a few apps, and Software update 1.0 for 2013 MBA´s, and a couple of reboots.

    Sorry i can´t be of more help, but thought i´d share my experience anyways...

    Tried contacting Apple? If so, what did they have to say?
     
  4. azad84 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 31, 2013
    #4
    Hello,

    i am having the same issue using iphone 4s and a newly bought MBA mid 2013 model. As I am used to develop and test iOS app on the device, it is very annoying ... Someone else managed to solve the issue?
     

Share This Page