Iphone 4s wifi

Discussion in 'iPhone' started by beerglass007, Oct 16, 2011.

  1. beerglass007 macrumors 6502

    Joined:
    May 13, 2008
    #1
    Is anyone else having major WIFI problems with the 4S?


    Running speedtest.net I'm getting very poor performance

    Ping 56ms
    download 0.54mbps
    upload 0.15mbps

    I've tired 2 different routers and changed from mixed mode to N or G and always the same
     
  2. Mr.C macrumors 601

    Joined:
    Apr 3, 2011
    Location:
    London, UK.
    #2
    Nope. Mine seems normal. 4.95mbps download and 0.95mbps upload.
     
  3. vitog123 macrumors 6502

    Joined:
    Aug 30, 2009
    #3
    heres mine

    WIFI
    ping: 29ms
    down: 1.82mbps
    up: 2.05 mbps

    3G
    ping: 400ms
    down: 1.20mbps
    up: .10mbps


    wtf??
     
  4. Eko99 macrumors newbie

    Joined:
    Oct 17, 2011
    #4
    Iphone 4S wifi issues

    hey guys. anyone out there having iPhone 4s wifi issues when using extreme base station. My macpro, iMac, iPad all works just fine but the iPhone 4s for some reason is sooooo slow. i tried pretty much everything (hard reset on base station, restore iPhone to factory settings, network restore etc) but still same problem. i know the phone is okay because as soon as i connect to another wifi source it works just fine. if anyone is having this issue and found a solution please help.
     
  5. scousers macrumors member

    Joined:
    Oct 14, 2011
    #5
    mine is fine.... ping 33 with 12mb down and 1mb up through wifi
     
  6. Ronnoco macrumors 68030

    Ronnoco

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Location:
    United States of America
    #6
    2:40pm Pacific

    Gigabit AEBS, iPhone 4S:
    94ms, 16.72 down, 5.70 up

    AT&T 3G, iPhone 4S:
    310ms, 5.62 down, 1.18 up
     
  7. vitog123 macrumors 6502

    Joined:
    Aug 30, 2009
    #7
    heres my latest... very weak

    ping 221
    down 1.07
    up 0.10

    south cali 4:45pm
     
  8. googull macrumors newbie

    googull

    Joined:
    Jul 11, 2007
    #8
  9. Anthony.L macrumors member

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Location:
    Seattle, WA
    #9
    No issues here. Connected to an Apple Extreme Airport (802.11n) and Comcast cable. It's not getting my full 30+ down, but is getting my full 5 up.

    [​IMG]

    Time to buy an Apple Airport base station....
     
  10. ZipZap macrumors 603

    Joined:
    Dec 14, 2007
    #10
    I reset my microcell and also reset the network settings on the phone.
    Seems to be fine now.
     

Share This Page