iPhone 4S YouTube Problem

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by PatrickW98, Jun 8, 2012.

  1. PatrickW98, Jun 8, 2012
    Last edited: Jun 8, 2012

    PatrickW98 macrumors 6502

    PatrickW98

    Joined:
    Apr 26, 2012
    Location:
    Subrubs of Chicago, IL
    #1
    I am using the YouTube app that comes with my phone. It is REALLY lagging on my 4S. I am over WiFi sitting right next to the router! Only YouTube is having this problem. Other videos like off the internet browser or Vevo work fine. There are no YouTube problems on my iPad 3 or my iPod Touch 2 over WiFi. (The iPad and iTouch are over the same WiFi as the iPhone.)

    What should I do to fix the lagging on my iPhone 4S's YouTube?
     
  2. RodThePlod macrumors 6502a

    RodThePlod

    Joined:
    Sep 7, 2005
    Location:
    London
    #2
    First things first: have you tried resetting your iPhone? (Press and hold the sleep/wake button, then slide to power off. Then power back on).

    RTP.
     
  3. ideal.dreams macrumors 68020

    ideal.dreams

    Joined:
    Jul 19, 2010
    Location:
    OH
    #3
    I've been having problems with YouTube in general - from my iPad, iPhone, and MacBook Pro...I have a 20MBPS internet connection and I find that while I can download an 800MB file in 4 minutes, it takes a 1080p YouTube video about 7 minutes to buffer completely, which is ridiculous.

    I think the problem lies with YouTube itself, not your iPhone.
     

Share This Page