iPhone 6 Plus Same Usage Time & Standby Time

Discussion in 'iPhone' started by CaptMarvel, Nov 5, 2014.

  1. CaptMarvel macrumors 65816

    CaptMarvel

    Joined:
    Sep 20, 2014
    Location:
    North Carolina
    #1
    I have the iPhone 6 Plus 128GB, my second one in fact (first had a bad pixel on day one). I was randomly checking the stats today on my phone and saw this on my usage screen. Anyone have the same issue with usage and standby times reading the exact same thing? Know of a fix or should I just perform the routine restore? Just trying to figure out if this is something related to iOS 8.1 or something else that may cause this reading. Thanks for any suggestions.
     

    Attached Files:

  2. heisenberg123 macrumors 603

    heisenberg123

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Location:
    Hamilton, Ontario
    #2
    could be a corrupt backup, could be a rouge app running
     
  3. snsking macrumors 6502

    snsking

    Joined:
    Jun 10, 2013
    #3
    It's probably just a bug. Maybe let the battery die to 0%, and then let it charge fully to 100%. It'll most likely correct itself
     
  4. Gaary macrumors newbie

    Joined:
    Sep 20, 2014
    #4
    I had that issue the first day with my +, it ended up being a stuck download. Restart the phone or do a hard restart (can't recall which) and you should get a popup to retry the download.
     
  5. pooleman Suspended

    pooleman

    Joined:
    Jan 11, 2012
    Location:
    Eastern CT
    #5
    Do you use the app Voxer? My iPhone plus was doing the same thing. I restored from new and slowly added applications until I found the culprit. In my case it was Voxer.
     
  6. miss.manson macrumors 6502a

    miss.manson

    Joined:
    Dec 12, 2011
    Location:
    Georgia
    #6
    Do you use an app that runs in the back ground ?
     
  7. polaxgr1 macrumors newbie

    polaxgr1

    Joined:
    Nov 3, 2014
    #7
    Have the same problem iphone 6 plus . I tried a reset and all stats were gone. It says : ImageUploadedByTapatalk1415267817.678646.jpg
     
  8. heisenberg123 macrumors 603

    heisenberg123

    Joined:
    Oct 31, 2010
    Location:
    Hamilton, Ontario
    #8
    yes that is common after a reset once you charge back to 100% the counters should work again
     
  9. CaptMarvel thread starter macrumors 65816

    CaptMarvel

    Joined:
    Sep 20, 2014
    Location:
    North Carolina
    #9
    Balance restored. Last night I forced closed all apps and let the phone die and charged to 100%. I guess that did the trick. Thanks for all of the suggestions.
     

    Attached Files:

  10. SaigoNoSamurai macrumors member

    Joined:
    Jun 23, 2015
    Location:
    San Jose, CA
    #10
    I'm currently having the same issue, on iOS 9 beta 2. I reset all settings and it did not help. any suggestions? trying not have to restore / clean install.
     
  11. bhayes444 macrumors 6502a

    Joined:
    Jul 13, 2013
    #11
    This should probably be posted in the iOS 9 forums as it is an issue you are having with beta software. Probably the diagnostic information Apple has running in the background.
     
  12. SaigoNoSamurai macrumors member

    Joined:
    Jun 23, 2015
    Location:
    San Jose, CA
    #12
    I wasn't being patient enough. I think it's the phone indexing and other things in the background after the reset all settings. I left it overnight ~10 hours before it finally stops. Now it's @12hrs40mins usage & 17hrs43mins standby @55% life on low power mode all day. Phew, so i'm assuming resetting all setting works, just have to be patient.
     

Share This Page