iPhone data only functioning in certain situations??

Discussion in 'iPhone' started by SephirothXR, Jun 29, 2010.

  1. SephirothXR macrumors 6502

    Joined:
    Nov 27, 2008
    #1
    If I use my 3GS (with 5 bars, Edge or 3G) and try to go on the Facebook app, it will never load. If I do a google search in Safari, it won't load. BUT, if I go to bookmarks and touch one of the bookmarks, the page loads no problem, and then everything else starts to work again. But after a while, if I don't use data, it will stop and I have to repeat the process again of clicking a bookmark. I've been doing this process consistently over months now, so it's not just isolated to a week. I've read threads about people having problems loading data even with 5 bars, but why do you guys think the internet on the iPhone is "turned on" when I click a link/bookmark?
     
  2. PureRED macrumors member

    PureRED

    Joined:
    Jun 18, 2009
    Location:
    San Marcos, Texas
    #2
    Pretty sure it's AT&T. This has been happening to quite a few people this week.
     
  3. SephirothXR thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Nov 27, 2008
    #3
    But do they have the same issue where their connection jumpstarts again once they select a bookmark? I used to try and cure it by turning airplane mode on/off (sometimes I'd have to repeat it 2-3 times), but the bookmark trick seems to work consistently now...
     
  4. Ipadq macrumors member

    Joined:
    May 27, 2010
    #4
    Is your wifi on or off? Or does it happen in both cases?
     
  5. SephirothXR thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Nov 27, 2008
    #5
    Both. I'm wondering if restoring it will change anything, as in resetting all settings..
     

Share This Page