iPhone in Australia Help

Discussion in 'iPhone' started by Gravyman, Apr 16, 2008.

  1. Gravyman macrumors newbie

    Joined:
    Apr 16, 2008
    #1
    Hiya

    I'm having a couple of iPhones coming over from the UK.

    Another friend has asked if I could get him one but I've realised he is on 3 Network.

    Is he going to be able to use his sim card in the iPhone as I've heard that 3 won't work.

    Thanks
     
  2. sr5878 macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 5, 2007
    #2
    the iphone won't work if it's not in kansas anymore.
     
  3. Fatum macrumors member

    Fatum

    Joined:
    Feb 14, 2008
    #3
    You got me interested with the Oz part. I was wondering if it was in the land of Oz or in the Oswald State Correctional Facility.

    Now I have to assume you meant Aussi?

    Regards
    Fatum
     
  4. Gravyman thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 16, 2008
    #4
    Yes I did mean Australia. Maybe I should have changed it. Oh well.
     
  5. Gravyman thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 16, 2008
    #5
    I guess then his choice is not to bother or just use it as a iPod Touch.
     
  6. kretzy macrumors 604

    kretzy

    Joined:
    Sep 11, 2004
    Location:
    Canberra, Australia
    #6
    Yeah, 3 only have 3G sim cards so it won't work in the iPhone as far as I know.
     
  7. Fatum macrumors member

    Fatum

    Joined:
    Feb 14, 2008
    #7
    Talking to yourself now?

    Wondrous regards
    Fatum
     
  8. Fatum macrumors member

    Fatum

    Joined:
    Feb 14, 2008
    #8
    Ahh? What? Vodafone Germany has 3G SIM cards and they work in an iPhone. Even my israeli pre paid card work in my iPhone, and there is not even an EDGE network in Israel.

    Phone will always work. Basta!

    Regards
    Fatum
     
  9. Gravyman thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 16, 2008
    #9
    Yes, it's when I start reply you want to worry.:D
     
  10. Gravyman thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 16, 2008
    #10
    Thanks, I'll tell him and let him make the decision whether to get one.
     
  11. Fatum macrumors member

    Fatum

    Joined:
    Feb 14, 2008
    #11
    Ahhh, wait.

    Friend just told me that some 3 Network SIM cards are actually USIM. Your friend shall check what kind of chip he has.

    USIM might not work.

    Regards
    Fatum

    Edit:

    See here under section 2:

     
  12. Gravyman thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 16, 2008
    #12
    Thanks will have a good read later.
     

Share This Page