iPhone Installer App Download Issues!!!

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by b.james13, Mar 30, 2008.

  1. b.james13 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 26, 2007
    #1
    Okay so I have a iPhone 8GB 1.1.4 and I jailbroke it a while ago and everything has been great so far.

    Except for one thing.
    Many times now I see a great application I really want. But when i choose to download it I get an awful too familiar message taht says, "Error, Package download failed!"

    I hate it!
    I've tried everything, cleared the cache, reset my iphone, restored it, reinstalled Installer, restored it and re-jailbroke it, cleared the queue. I've even dug around like CRAZY for other sources for that same Application and the same thing happens! And they are applications that are very popular like the GBA emulator or VNsea.

    Another thing I am frustrated with is the fact that many themes i really like dont work on my SMBprefs (SummerBoard). Like the Windows Vista Ultimate Theme that I see everywhere. It downloads fine and appears in my themes list. I apply it, the iPhone soft resets, I slide the unlock, and guess what? I get the stock iPhone theme them with my default wallpaper in the background. NO THEME!


    Can anyone help me with these two problems please? :(
     
  2. cbrain macrumors 65816

    cbrain

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Location:
    North-East, UK
  3. MacBookPro2.4 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 31, 2008
    #3
    Error Package download failed.

    Yeah i had the same problem....

    If delete all the packages you have. The first thing you do is to Install BSD subsysten(very important) Then i would reccommend Community sources.

    Try it out now:apple:
     
  4. cbrain macrumors 65816

    cbrain

    Joined:
    Dec 9, 2006
    Location:
    North-East, UK
    #4
    Remember to clear the queue before installing BSD Subsystem.
     
  5. b.james13 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 26, 2007
    #5
    yupp already updated installer to the latest version
     
  6. Luis macrumors 65816

    Luis

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Location:
    Costa Rica
  7. b.james13 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 26, 2007
    #7
    BSD Subsystem is the 1st thing I installed on my phone. So its not that.
    And I clear the queue before any install.
     
  8. b.james13 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 26, 2007
    #8
    I Already updated the community sources.
    AHHHHHH help.
     
  9. Luis macrumors 65816

    Luis

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Location:
    Costa Rica
    #9
    Did you actually download the source again or just refreshed it? If you indeed downloaded it, then i'm sorry. I would restore the phone, and then first thing of all update the community sources. Thats what I had to do ultimately.
     
  10. b.james13 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 26, 2007
    #10
    yes I did. And this is my 3rd restore already. I don't know what else to do. I hate restoring cause it takes hours to get all my music back onto the phone.

    I've run out of ideas.
     

Share This Page