iphone issue

Discussion in 'iPhone' started by dukebound85, Feb 7, 2009.

  1. dukebound85 macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
    #1
    So my iphone will not load into itunes. I was restoring as I had it replaced today and in process of sycning, an error message pops up saying the device is disconnected

    Now, every time i plug it in, it will say sycnhing in progress but the phone is not recognized in itunes. in fact it causes itunes to beachball and i must force quit it

    whats going on?
     
  2. nickspohn macrumors 68040

    nickspohn

    Joined:
    Jun 9, 2007
    #2
    You need to put it in DFU mode.


    Plug the iPhone into your computer.
    Turn the iPhone off.
    Press and hold the home button and sleep/wake button.
    After 10 seconds release the sleep/wake button and keep holding onto the home button.

    Wait till your computer makes the noise of something being plugged in via usb.
     
  3. dukebound85 thread starter macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
    #3
    i tried doing that as i have done dfu many times in the past yet the phone would not turn on no matter how hard i tried
     
  4. nickspohn macrumors 68040

    nickspohn

    Joined:
    Jun 9, 2007
    #4
    Have you tried doing that not plugged into the computer?
     
  5. dukebound85 thread starter macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
    #5
    yea i did. i dont know whats going on. i am doing an erase of all settings/contents on my phone which takes a while
     
  6. benflick macrumors 68020

    benflick

    Joined:
    Jul 11, 2008
    Location:
    Cincinnati, Ohio
    #6
    You might as well uninstall and reinstall iTunes while you're at it.
     
  7. dukebound85 thread starter macrumors P6

    dukebound85

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Location:
    5045 feet above sea level
    #7
    issue presented itself on both of my computers
     

Share This Page