iPhone Mail Account On/Off

Discussion in 'iPhone Tips, Help and Troubleshooting' started by designsynergy, Jul 5, 2007.

  1. designsynergy macrumors newbie

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Location:
    Philly, PA
    #1
    I wanted to check and see if anybody else has experienced a little glitch I am having with Mail.

    I set-up a POP account and everything was working fine - sending and receiving. In my usual manner of tinkering, I wanted to see how things would react if I turned the account I set-up off in the "Settings" menu from the Home screen.

    I turned the account off and the Mail application went back to asking me to set-up an account - as expected. However, when I turn the account back on the Mail application still asks me to set-up an account. The account is active, but I can't view it in the Mail application.

    I know it is active because the Home screen is updating telling me I have new email by adding the little number to the corner of the Mail application.

    Anybody experience this? Have any thoughts?
     
  2. ZBoater macrumors G3

    ZBoater

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Location:
    Sunny Florida
    #2
    Could be a bug. Have you tried rebooting the phone?

    A possible workaround is to create a bogus account, turn both accounts on, and go into the Mail App to see if both show up. You can then go back and delete the bogus account.
     
  3. designsynergy thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Location:
    Philly, PA
    #3
    ZBoater - Thanks for the reply. I did do a restart and the account is now working. Of course I broke it again by trying the process over, but at least I know how to fix it now :D

    Not a major bug, but, for anyone else having this issue - it is a bug and I have reported it to Apple's iPhone Feedback group.
     

Share This Page