iPhone SIM Questions

Discussion in 'iPhone' started by ReanimationLP, Oct 13, 2007.

  1. ReanimationLP macrumors 68030

    ReanimationLP

    Joined:
    Jan 8, 2005
    Location:
    On the moon.
    #1
    I have ATT service (Just signed up last week and got a Sync)

    Now, I'm thinking of trading away my Powermac G4 for an Xbox 360, because I havent used it in over a month, but a gentleman offered me a brand new 8GB iPhone for it.

    So, now I'm kinda torn between the two.

    With the iPhone, can I just take my SIM card out of my Sync and pop it in? I'd absolutely have to hate to pay another 36 dollars in activation fees. :mad:
     
  2. ivi7 macrumors 6502a

    ivi7

    Joined:
    Sep 17, 2007
  3. ReanimationLP thread starter macrumors 68030

    ReanimationLP

    Joined:
    Jan 8, 2005
    Location:
    On the moon.
    #3
    I wont have to reactivate it, since its just a SIM swap right?
     
  4. ivi7 macrumors 6502a

    ivi7

    Joined:
    Sep 17, 2007
    #4
    According to me you won't have to
     
  5. artemka macrumors member

    Joined:
    Oct 8, 2007
    #5
    i'm AT&T and when i bought iPHone from my friend, i had to activate the iphone trhough iTunes.. i guess that's becuz to change the rate plan.. +$20 for data
     
  6. KittyToy macrumors 6502

    KittyToy

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Location:
    Davenport
    #6
    no other sim card us going to work in the iphone , unless you unlock it first!
     

Share This Page