iphone with T zones

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by ucsdmac, Sep 15, 2008.

  1. ucsdmac macrumors 6502

    ucsdmac

    Joined:
    Jan 28, 2008
    #1
    I am trying to add a T zone service onto my account so i can use it with my iphone. However, on the website, I have to let them know which type of phone I am using and the availability of the services depend on the type of phone. For people who have the iphone with tzones, which phone did you specify you have on the tmobile website? Or is there an easier way for me to add the tzone service? thanks in advance
     
  2. Love Juice macrumors regular

    Joined:
    Jun 2, 2008
    #2
    the site automatically knows what phone you have. just pick any tzones compatible phone and go from there.
     
  3. ucsdmac thread starter macrumors 6502

    ucsdmac

    Joined:
    Jan 28, 2008
    #3
    Not sure which phone is compatible with tzones.. I only see options for myfav, or hotspots.. I picked some nokia and theres an option for tzone pro for 9.99 but not the regular tzone
     
  4. andr nimm macrumors newbie

    Joined:
    Aug 29, 2008
    #4
    here you go, ucsd,
    tell 'em motorola c650 sent you
    i like your style with that g4
     
  5. Red Sox macrumors regular

    Joined:
    Jul 15, 2007
    #5
    I selected the Razr and I was given an option for the $5.99 T-Zones.

    However, I had quite a lot of problems with T-Zones on the iPhone. The internet would only work 50% of the time. After switching to the $19.99 internet plan, everything worked flawlessly, and it was a faster connection.
     
  6. Bootsie macrumors 6502a

    Bootsie

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Location:
    Utah
    #6
    Just call customer care, it is easier, and they are very helpful.
     

Share This Page