iPhone won't restore

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Cafka, Mar 27, 2008.

  1. Cafka macrumors newbie

    Joined:
    Mar 26, 2008
    #1
    Hi everyone,
    I bought an iPhone today with the intention of unlocking it and then eventually get it running on T-Zones.
    I downloaded Ziphone and installed it with the .net framework. I plugged in the iPhone and iTunes told me to activate it which i declined. I then exited iTunes and went into Ziphone and clicked the do-it-all button. It only took about 1 minute and then i get the connect to iTunes graphic.
    iTunes says that the phone is in recovery mode and needs to be restored. I did the iTunes restore and it's still in recovery mode. I've downloaded 1.1.3 manually and loaded it through iTunes and nothing. I even did the refurbish button on ziphone, which took almost an hour and nothing.
    Oh yeah and now when i plug the iPhone in, iTunes doesn't recognize it.

    Any advice would be much appreciated.

    Thank you,
    Tom

    ***Update

    I bought my iphone from craigslist. I popped out the SIM card and the card says 3G on it. I'm fairly certain that the iPhone is not a 3G phone, at least not yet. Could this be the culprit?
     
  2. EvilDoc macrumors 6502a

    EvilDoc

    Joined:
    Jun 30, 2005
    Location:
    Circumventing the multi-verse...
    #2
    Something similar happened to me yesterday. Are you running OS X or Windows? I eventually had to completely delete itunes (and all reference to it) and then reboot, then reinstall itunes. Then i let itunes restore and update to 1.1.4, if you get an unknown error 1015 that's normal, from there open Ziphone and unlock.
     
  3. Cafka thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 26, 2008
    #3
    I'm running Windows XP. I think the problem is that there isn't enough charge in the phone to do anything on my computer. I always thought that when the USB cable is connected it also charged the device, but i guess not the iphone.

    When you run Ziphone, do you have iTunes open at the same time?
     
  4. Cafka thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 26, 2008
    #4
    I figured it out. I had to switch the phone to a different port and not use the dock and it restored.

    Thanks everyone.
     
  5. EvilDoc macrumors 6502a

    EvilDoc

    Joined:
    Jun 30, 2005
    Location:
    Circumventing the multi-verse...
    #5
    Glad to hear you fixed your issue, i know i was sweating bullets during my ordeal :)
     

Share This Page