iPhone's native email.

Discussion in 'iOS 6' started by Marra71, Sep 27, 2012.

  1. Marra71 macrumors newbie

    Joined:
    Sep 27, 2012
    #1
    I was hoping IOS6 would bring a cure for the iPhone native email not working with Exchange 2010. Does anyone know if there will be an update that will resolve it? It's a bloody pain not being able to use it! Thanks in advance.
     
  2. chriscl macrumors 6502

    chriscl

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Location:
    Stuttgart, Germany
    #2
    I'm running Apple's iPhone Mail app connected to an Exchange 2010 server, with no problem at all?

    What issues are you having?
     
  3. dotme macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 18, 2011
    Location:
    Iowa
    #3
    Me too. Works great.
     
  4. AbSoluTc macrumors 68040

    AbSoluTc

    Joined:
    Sep 21, 2008
    #4
    Work at a university and have my 2010 exchange account setup on my phone. Never had an issue.
     
  5. Schmitty11 macrumors 6502

    Joined:
    May 21, 2011
    #5
    My school email is set up through it. No issues here
     
  6. Strang0r macrumors member

    Strang0r

    Joined:
    Aug 5, 2012
    #6
    Works fine for me, what are these issues you speak of?
     
  7. avro707 macrumors 6502a

    Joined:
    Dec 13, 2010
    #7
    Works here too. You are putting in the correct server details and the like?
     
  8. penguy macrumors 6502

    Joined:
    Feb 20, 2007
    Location:
    CA
    #8
    works fine for me as well...but it worked under previous releases as well iOS 5 was fine. What sort of problems did you have?
     
  9. faroZ06 macrumors 68040

    faroZ06

    Joined:
    Apr 3, 2009
    #9
    I think you just have the wrong server settings. It works for us.
     
  10. Marra71 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Sep 27, 2012
    #10
    Thanks all for your responses. Our IT department make no secret of the server name to us, but they do tell me they don't support the iPhone anymore. I'm thinking they have somehow blocked iPhones from using the webmail..... Why?!?! Who knows?!?! I've looked into setting it up the long winded way, and our company has removed the POP, IMAP and SMTP settings stating 'Not Available'..... aaaaarrgghh!! I think I'm the victim of typical 'big company syndrome'. They call it progress and I call it banging my head on the wall.... Again, thanks very much for the responses guys. :)
     
  11. matrix07 macrumors 68040

    matrix07

    Joined:
    Jun 24, 2010

Share This Page