iPhoto: Exported slideshow only uses one song of two, in a loop.

Discussion in 'Digital Photography' started by kjames603, Apr 26, 2010.

  1. kjames603 macrumors newbie

    Joined:
    Apr 26, 2010
    #1
    Sorry if I have the wrong place. Maybe someone can direct me to the right place if this is incorrect area.

    I am creating a slideshow with 2 songs. I went to file>export and chose Quicktime. however, it is only playing the 1st song that I have chosen. Over and over again!!! In iphoto it'll play both songs. I have both songs selected in the settings. Help please??? I've exported before where both songs would work. I compared my settings to that slideshow and I don't see anything missing.

    I'm using ilife '09

    Screenshots of my settings:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Thanks!!
     
  2. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
    #2
    Even though some might get annoyed of reading this, the thread title guy strikes again:

    A more descriptive and precise thread title will help cater to the right audience and get you more responses.
    To edit your thread title, just click on the [​IMG] button on the bottom right of your original post and then click the "Go Advanced" button below your message.

    Have you also taken a look at http://mroogle.*************/MRoogleSmall.gif, since that question may have been asked several times?



    EXAMPLE: iPhoto: Exported slideshow only uses one song of too, in a loop.

    Can you post your settings, via a screenshot for instance?
     
  3. kjames603 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 26, 2010
  4. spinnerlys Guest

    spinnerlys

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    forlod bygningen
  5. kjames603 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Apr 26, 2010
    #5
    You rock, thank you so much. I followed your screenshots and it worked!!
     

Share This Page