Ipod Bricked after Installing real 2.0 fireware

Discussion in 'iPod touch' started by Packersfan27, Jul 11, 2008.

  1. Packersfan27 macrumors 6502

    Joined:
    May 29, 2008
    #1
    Hi all,

    I tried downloading the new 2.0 on itunes and it finally worked. It finsihed downloading then it tried to restore. It got stuck at "preparing to restore" for like a half an hour.Then there was an error and it said I had to resotre my ipod to use it with itunes.

    I tried that and got this: There was a problem downloading the iPod software for the iPod "iPod". An unknown error occured (1479.)

    On the ipod screen it shows the itunes symbol and a connector cord with an arrow.

    I tried DFU and stuff and nothing works.

    Help Please :(
     
  2. Packersfan27 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    May 29, 2008
  3. Dark K macrumors member

    Joined:
    Jul 11, 2008
    #3
    We are all on the same situation, you'll have to wait for the firmware to be released officially.
     
  4. macfanboy macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 5, 2007
    #4
    ... wow youve GOT to be kidding, did you try, hmmm, pluging into itunes?
     
  5. Packersfan27 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    May 29, 2008
    #5
    Do you think im a dumbass lol? Ya I tried that. I just contacted someone at apple support and they said it was on their end so I guess it's time to sit and wait.
     
  6. macfanboy macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 5, 2007
    #6
    lol sry, but you didnt say that in OP
     

Share This Page