iPod Nano 6G Dock Cable Not Flush

Discussion in 'iPod' started by Oblivion426, Sep 14, 2010.

  1. Oblivion426 macrumors member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    #1
    Hi there,

    For some reason, and I am unsure as to whether or not this is normal behavior, when any type of dock cable is plugged into my iPod Nano 6G it is not flush with the base. This includes the Nike+ adapter as well. About 1 Millimeter of space separates the plastic portion of the 30 pin connector and the iPod's base. This exposes a very small portion of the metal connector to the elements, or in my case, sweat while exercising. I am trying to make sure that this is functioning normally.

    Thank you for any assistance.

    Oblivion426
     
  2. pinkoos macrumors regular

    Joined:
    May 15, 2005
    Location:
    Texas
    #2
    Same with me. I guess if the connector went in any deeper, it would come out the other end!:)
     
  3. rgarjr macrumors 603

    rgarjr

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Location:
    Southern Cal
  4. Trek2100 macrumors 6502a

    Trek2100

    Joined:
    Oct 20, 2009
    Location:
    Catonsville, MD
    #4
    Mine is also the same. However, the gap is perfectly the same across the width of the connector. The same is true on the iPhone, just slightly smaller gap. No big deal.
     
  5. Oblivion426 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 16, 2010
    #5
    Thanks for the responses. I was just ensuring that this was normal behavior.
     

Share This Page