iPod nano issues

Discussion in 'iPod' started by venomgt95, May 19, 2014.

  1. venomgt95 macrumors 6502

    venomgt95

    Joined:
    May 8, 2014
    Location:
    Michigan
    #1
    i have a 3rd gen iPod nano and it has a slight issue. sometimes while im listening to it, it will randomly shut off, but when i press the center button, it resumes play as if nothing happened. the battery is fine, holds and charges like it should. it doesn't happen often, but sometimes it does it and it frustrates me. it happened 3 times this morning. help? :confused::confused::confused:
     
  2. BrettApple macrumors 65816

    BrettApple

    Joined:
    Apr 3, 2010
    Location:
    Heart of the midwest
    #2
    Well, that's odd.

    Already tried restoring it?
     
  3. venomgt95 thread starter macrumors 6502

    venomgt95

    Joined:
    May 8, 2014
    Location:
    Michigan
    #3
    There is no way im restoring it. Not till i get all my music off it on my own computer at least.
     
  4. irishtike macrumors member

    Joined:
    Mar 9, 2011
    #4
    have you done a reset of it? press and hold the middle and menu buttons till you see the apple logo. i did it to a friends ipod and that cleared any issues up.
     
  5. venomgt95 thread starter macrumors 6502

    venomgt95

    Joined:
    May 8, 2014
    Location:
    Michigan
    #5
    I do that all the time (cuz sometimes it will get laggy-the song will change but the info on the screen will take like 2-3 seconds to catch up to the song-and it fixes the issue. Like i said, it doesnt happen often, but it does happen.
     

Share This Page