iPod not working on iPhone 4

Discussion in 'iPhone' started by WilliamBuck, Nov 24, 2010.

  1. WilliamBuck, Nov 24, 2010
    Last edited: Nov 24, 2010

    WilliamBuck macrumors newbie

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Location:
    Buckingham, England
    #1
    This has me completely flumoxed! I have the latest iTunes, latest firmware etc ... but I have never been able to get the iPod app to work on my 6 week-old iPhone 4.
    Here's what happens. I go into the iPod app, touch the song I want to play, the window shifts to the 'play' screen but then swiftly returns to the previous screen as if I had pressed the back button.
    What is really weird is that sound files stored under the iTunes U folder work fine.
    I have rebooted, updated etc ... I am getting a persistent error code 13019 when syncing but everything seems to sync OK so I have been ignoring it (it has errored since first use). These 2 things are probably related but how to fix. I have 1gb of spare memory on the iPhone.

    Any ideas gratefully received. Thx
     
  2. Stein357 macrumors 6502

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Location:
    Rip City
    #2
    Have you upgraded to 4.2.1 and are still getting the same error? I'd take it back to Apple and exchange it.
     
  3. WilliamBuck thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 24, 2010
    Location:
    Buckingham, England
    #3
    sorted

    thanks for the advice. I called O2 and a replacement was delivered today that I switched over. New one works fine - no error message and the iPod works perfectly.
    Thanks for giving me the nudge to stop wasting my time searching for a solution in the belief that nothing Mac can ever go wrong!
     

Share This Page