IPod settings no longer under settings menu

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by sdmfer, Aug 17, 2009.

  1. sdmfer macrumors member

    Joined:
    Jan 16, 2009
    #1
    Since I have no "iPod" under "settings" menu I have no way to access the eq! Anyone have this happen to them? What happened:(
     
  2. Vandam500 macrumors 68000

    Vandam500

    Joined:
    Sep 29, 2008
    #2
    Um, it is there. What have you done recently (Install new program, SSH,etc).
     
  3. -aggie- macrumors P6

    -aggie-

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Location:
    Where bunnies are welcome.
    #3
    Did you somehow turn restrictions on? If not, you might want to try restricting the iPod app and then unrestricting to see if the settings come back.
     
  4. sdmfer thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 16, 2009
    #4
    Restrictions are off, I tried turning them
    on the off again to no avail...I beleive i may be missing others as well...iPod should be located at the top level of settings
    right?

    Is there a way to hide some items? I'm jbed on latest fw etc
     
  5. sdmfer thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 16, 2009
    #5
    Here's what I have under the top level of "settings" in order:

    - Airplane mode
    - WiFi
    - Carrier
    - Fetch new Data

    - Bridgtness
    - Wallpaper
    - Usage

    - General

    - Springboard

    - Five-Column SB
    - Weather icon

    - drinks :)


    Thats it. What do you guys think I can do??
     
  6. ngenerator macrumors 68000

    ngenerator

    Joined:
    May 12, 2009
    Location:
    USG Ishimura
  7. sdmfer thread starter macrumors member

    Joined:
    Jan 16, 2009
    #7
    hmm, was hoping i didnt have to do that...lol
     
  8. daveoh macrumors newbie

    Joined:
    Jan 22, 2010
    #8
    I had this happen to me

    Sorry to revive an old thread but i just had this happen to me and i fixed it. It happened because I installed the Extended Preferences into WinterBoard (which gave me cool things like auto-diming and locking). It was a simple case of unselecting it in winterboard and all my other settings options came flooding back. Also the auto dim and locking settings are still set, and work even after a respring.:)

    Hope this helps someone.
     

Share This Page