iPod Touch 4g connection problems

Discussion in 'iPod touch' started by Skwink, Jan 1, 2011.

  1. Skwink macrumors member

    Joined:
    Dec 10, 2010
    #1
    Here's the deal: I have a iPod touch 4G, never found time to update it to 4.2 so it's still 4.1. I have been having a lot of problems with the internet. I will go onto some wifi dependent app, ie: Cleverbot, and every so often it'll stop updating, even though it's still got the full three bars displaying connection. To get it to work, I have to go and turn on and off Wifi on the iPod. Would this be solved if I updated it to 4.2?
     
  2. Skwink thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 10, 2010
    #2
    I updated to latest software, and it still doesn't work right.
     
  3. tablo13 macrumors 65816

    tablo13

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Location:
    Edmonton, Alberta, Canada
    #3
    Try restoring from backup and if it still doesn't work restore as a new device. It might be a problem with your router too.
     
  4. Skwink thread starter macrumors member

    Joined:
    Dec 10, 2010
    #4
    I don't think it's the router. My Macbook's fine at the same time.
     
  5. saving107 macrumors 603

    saving107

    Joined:
    Oct 14, 2007
    Location:
    San Jose, Ca
    #5
    When their is a corrupted file/bug in the OS, you never restore from a Backup, because your not solving anything.

    A clean install should solve any issues (if the issue is your iPod and not the router)
     

Share This Page