iPod Touch at Bestbuy Today - Screen said 'iPhone is disabled'?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by aphexii, Nov 19, 2007.

  1. aphexii macrumors 6502

    Joined:
    Feb 22, 2006
    #1
    Was poking around at Bestbuy today and came across an iPod touch they had on display. When i tapped the home button, up came 'iPhone is disabled'

    Kinda confusing :apple:

    Anyone seen that before?
     
  2. Wes macrumors 68020

    Wes

    Joined:
    Jun 22, 2001
    Location:
    London
    #2
    Yup, known issue, was fixed with the first update.
     
  3. mikes63737 macrumors 65816

    Joined:
    Jul 26, 2005
  4. mchank macrumors regular

    Joined:
    Feb 26, 2006
    #4
    I've seen this at the Apple Store and pointed it out to a genius, and he was completely confused. Its probably because the Touch and iPhone share some code between them and there was some sloppy quality control by the Apple engineers.
     
  5. brando88 macrumors 6502

    Joined:
    Nov 13, 2007
    #5
    If you have a passcode set on the iPhone, and enter an incorrect pin more than three times, the screen will read "iPhone is disabled" for one minute. If entered incorrectly again, the iPhone will be disabled for five minutes.
     
  6. Eric Lewis macrumors 68020

    Eric Lewis

    Joined:
    Feb 4, 2007
    Location:
    CANADA? eh?
    #6
    Wow...5 minutes!
     

Share This Page