iPod touch has loose volume control, should I return it?

Discussion in 'iPod touch' started by upsguy27, Jan 30, 2010.

  1. upsguy27 macrumors 65816

    upsguy27

    Joined:
    Jun 25, 2007
    Location:
    Arizona
    #1
    So, I just bought an 8GB iPod touch, and it has a loose volume button. It moves around pretty easily. Obviously nothing is broken, but it's quite annoying. Should I take the time to replace it with a new one? Will the Genius Bar replace it?
     
  2. ramases macrumors member

    Joined:
    Jan 14, 2008
    #2
    Why keep something you're not happy with? If the Genius bar is not to far away, make an appointment and discuss. If it is a fault they will replace it for you if it's under warranty.
     
  3. lostless macrumors 6502

    Joined:
    Oct 22, 2005
    #3
    My ipod touch had a volume toggle that would not work sometimes. The genius bar replaced it with a refurbished (that looked brand new) ipod. Take it in.
     
  4. upsguy27 thread starter macrumors 65816

    upsguy27

    Joined:
    Jun 25, 2007
    Location:
    Arizona
    #4
    Just got back from the Genius Bar, they said that unless the volume buttons don't work, I can't get it replaced. :(
     
  5. upsguy27 thread starter macrumors 65816

    upsguy27

    Joined:
    Jun 25, 2007
    Location:
    Arizona

Share This Page