iPod Touch on new xbox 360 metro dashboard

Discussion in 'iPod touch' started by jedisaga, Feb 22, 2012.

  1. jedisaga macrumors 6502

    jedisaga

    Joined:
    Apr 24, 2008
    Location:
    Havertown, PA
    #1
    All,

    Has anyone else experienced having problems with xbox 360's new metro dashboard not recognizing the ipod touch? I have a 4g and it doesn't recognize the device. Any suggestions?

    Thanks!

    jedisaga
     
  2. Dr McKay, Feb 22, 2012
    Last edited: Feb 22, 2012

    Dr McKay macrumors 68040

    Dr McKay

    Joined:
    Aug 11, 2010
    Location:
    Kirkland
    #2
    Have you downloaded the optional media update? The one that allows playback of AAC and iPod connectivity?
     
  3. jedisaga thread starter macrumors 6502

    jedisaga

    Joined:
    Apr 24, 2008
    Location:
    Havertown, PA
    #3
    I downloaded the original that was available for other ipods, but didn't see one for the ipod touch exclusively. If this is the same update, then, nothing...
     
  4. Dr McKay macrumors 68040

    Dr McKay

    Joined:
    Aug 11, 2010
    Location:
    Kirkland
    #4
    I don't think there is one specifically for iPod Touch, just a blanket one for iPods. Sorry I can't help you.
     
  5. iphone1105 macrumors 68020

    iphone1105

    Joined:
    Oct 8, 2009
    #5
    The touch and iPhones/iPads dont work with xbox. Only older iPods do.
     
  6. BanterClaus macrumors regular

    BanterClaus

    Joined:
    Feb 19, 2011
    Location:
    UK
    #6
    Yah iOS devices don't work with xbox. They never have done and it just refuses to recognise them even with the media updates. Its a shame, it would be awesome to have the music functionality on the console work with my iPhone :(
     
  7. jedisaga thread starter macrumors 6502

    jedisaga

    Joined:
    Apr 24, 2008
    Location:
    Havertown, PA
    #7
    I know... I figured the xbox didn't recognize it. I was just hoping I was doing something wrong.
     

Share This Page