iPod touch ships with no OS X possible disabled bluetooth?

Discussion in 'iPod touch' started by nismo, Sep 14, 2007.

  1. nismo macrumors member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    #1
    Sorry if this is a repost if it is please delete it mods but I searched around and couldn't find a thread on this.

    From Engadget:
    http://davidfilms.files.wordpress.com/2007/09/img_1147.jpg
    http://davidfilms.files.wordpress.com/2007/09/img_1147.jpg
    [​IMG]
     
  2. nismo thread starter macrumors member

    Joined:
    Aug 27, 2007
  3. parrotheadmjb macrumors 6502

    Joined:
    Mar 4, 2007
    #3
    Who hasnt?
     
  4. nismo thread starter macrumors member

    Joined:
    Aug 27, 2007
    #4
    did you look at the pics?
     
  5. parrotheadmjb macrumors 6502

    Joined:
    Mar 4, 2007
    #5
    yea iv seen the pictures, and i was joking when i said who hasnt. i saw an article early where they cited two people who receive their touch without an OS, I know the picture isnt fake
     
  6. TimJim macrumors 6502a

    Joined:
    May 15, 2007
    #6
    thats awesome, i love that cherios thing. thats a real picture though im pretty sure.
     
  7. Arisian macrumors 68000

    Arisian

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Location:
    China
    #7
    real

    its real, 3 or 4 confirmed sources... I just wonder why the bluetooth mod is there. Do you think they will try to screw us w/ a bluetooth attachment later on? Id really rather them have just put it in the touch.


    Cheers,
    Arisian
     
  8. webtoker macrumors member

    Joined:
    Sep 14, 2007
    #8
    Probably the same boot code for both Touch and iPhone. If you notice both the speaker and bluetooth are grayed out. Both of which the iPod touch are missing.


    CAL
     
  9. ascender macrumors 68000

    Joined:
    Dec 8, 2005
    #9
    Just put mine on to charge and its exactly like that picture. I'm hoping it will revert to normal once charged and synch'd???
     
  10. TonyHoyle macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Location:
    Manchester, UK
    #10
    You got a dud... take it back - charging it won't install the OS for you :p
     
  11. PowerFullMac macrumors 601

    PowerFullMac

    Joined:
    Oct 16, 2006
    #11
    Dont send it back, im sure someone in the hacking community will be interested in that.
     
  12. ascender macrumors 68000

    Joined:
    Dec 8, 2005
    #12
    Ah, OK. I was just trying to find a link to see if there's a solution as such. Balls.
     
  13. PygmySurfer macrumors 6502

    Joined:
    Aug 7, 2006
    Location:
    Wellesley, ON
    #13
    A Restore might, though.
     
  14. ascender macrumors 68000

    Joined:
    Dec 8, 2005
    #14
    Good idea in theory, but at the money I'm stuck with a very expensive diagnostic utility!

    On the phone to the Eu support and they can't help as they've not been trained on Touch yet. They recommend I call the US support line or call back in a couple of weeks....
     
  15. solarguy17 macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 10, 2007
    #15
    i have hear doms people say their 16 gigs only report 8 gigs of space and the theory I heard was one of the flash drives were bad (2 8gb flash drives), maybe this is the same thing, The flash drive with the OS on it is bad so the dianostic built into the Motherboard takes over.

    Just a thought
     
  16. iMJustAGuy macrumors 68020

    iMJustAGuy

    Joined:
    Sep 10, 2007
    Location:
    Beach, FL
    #16
    thats def not tru --
     
  17. ascender macrumors 68000

    Joined:
    Dec 8, 2005
    #17
    Well Apple Europe have never heard of this problem which is strange as some of the online reports of this have had Apple collecting their devices by courier and sending replacements out immediately.

    My local store is now sold out, so I can take it back for a refund or wait until they have new ones in.
     

Share This Page