iPod's slider background on lockscreen won't change?

Discussion in 'iPod touch' started by fame112, Dec 28, 2011.

  1. fame112 macrumors newbie

    Joined:
    Dec 28, 2011
    #1
    I'm using the iHrt theme and it wasn't designed for iOS 5(I'm assuming). I've spent about 2 days trying to get it to work and it just won't. I got the slider itself to work but not the background.

    Here's how it's supposed to look:
    [​IMG]

    Here's how it does look:
    [​IMG]
    The default pictures:
    P1:
    [​IMG]
    P2:
    [​IMG]
    _______
    The ones whose names I edited:
    P1:
    [​IMG]
    P2:
    [​IMG]
    P3:
    [​IMG]

    All help is appreciated. Thanks in advance.
     
  2. JunkyDog macrumors 6502

    Joined:
    Sep 17, 2011
    #2
    Take a look at this. Seems you have a letter to much at the end, try editing it again..
     

    Attached Files:

    • P1.jpg
      P1.jpg
      File size:
      6.9 KB
      Views:
      39
  3. fame112, Dec 28, 2011
    Last edited: Dec 28, 2011

    fame112 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 28, 2011
    #3
    Hi JunkyDog. Thanks for the reply.

    There's actually a reason for this. If you look at the file above that it is the same name, just duplicated. The .png one is a duplicate of a different file that I renamed to that to try and get it to work. The .pngg one is the original bkgnd file.

    Also, if you have any themes that work for you on one of your iDevices that you could provide to me I'd be very happy.
     
  4. JunkyDog macrumors 6502

    Joined:
    Sep 17, 2011
    #4
    i think i know why you aint get it working. Try to use small letters in names like the orginal names, you have big letters in LOCK and that is not in the orginal ones, change to small letters, and i think the problem will be solved..
     
  5. fame112 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 28, 2011
    #5
    Ok, I got this so far:
    [​IMG]

    But as you can see, the images don't go all the way to the sides. I think this might be because I do not have the file name for the black-white gradient picture. Do you have the name of that file?
     
  6. JunkyDog macrumors 6502

    Joined:
    Sep 17, 2011
    #6
    Why do you have this strange letter? "~" in some of the names of those you have edited, that may cause the problem. See the pics i posted, several names has this, and not the orginal files. I suggest you download all files to your computer, and look at them again and see if there is something missing.

    Let me know how it goes..
     

    Attached Files:

    • p1,1.jpg
      p1,1.jpg
      File size:
      6.9 KB
      Views:
      1,067
    • p1,2.jpg
      p1,2.jpg
      File size:
      26.6 KB
      Views:
      1,075
    • p1,3.jpg
      p1,3.jpg
      File size:
      23.5 KB
      Views:
      1,063
  7. fame112 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Dec 28, 2011
    #7
    You have to rename it to that to get it to work for iOS5. I can assure you it's not the problem.
     

Share This Page