is getmntinfo64 reentrant

Discussion in 'Mac Programming' started by bdoyle, Nov 6, 2008.

  1. bdoyle macrumors newbie

    Joined:
    Nov 6, 2008
    #1
    Anybody know if getmntinfo64() is reentrant?

    Thanks,
    Blade.
     
  2. Cromulent macrumors 603

    Cromulent

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Location:
    The Land of Hope and Glory
    #2
    http://developer.apple.com/documentation/Darwin/Reference/ManPages/man3/getmntinfo.3.html
     
  3. bdoyle thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 6, 2008
    #3

    The man page does not say directly but it does say:

    So, I am guessing that means it is not reentrant. But I was hoping I could get a Yes/No confirmation from an expert. For all I know theres a mutex already in place.

    Thanks,
    Blade.
     
  4. Cromulent macrumors 603

    Cromulent

    Joined:
    Oct 2, 2006
    Location:
    The Land of Hope and Glory
    #4
    As far as I am aware, no it is not reentrant.
     
  5. bdoyle thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 6, 2008

Share This Page