Is it just me??? (youtube loading slowly)

Discussion in 'Community Discussion' started by wywern209, Nov 2, 2009.

  1. wywern209 macrumors 65832

    wywern209

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    do you rly want to know?
    #1
    or has youtube been running slow since that update a couple of weeks back? because all other sites run fine and i even did a test on speedtest.net. my speed is normal. so.... anyone else w/ problems? cuz a HQ vid would load quickly for me but now it takes ages fora NORMAL video to load.
     
  2. P-Worm macrumors 68020

    P-Worm

    Joined:
    Jul 16, 2002
    Location:
    Salt Lake City, UT
    #2
    I have had the same thing lately. Pretty annoying.

    P-Worm
     
  3. nick1516 macrumors 6502a

    nick1516

    Joined:
    Sep 21, 2008
    #3
    Yeah, I've been having the same problem, hope it gets fixed soon.
     
  4. wywern209 thread starter macrumors 65832

    wywern209

    Joined:
    Sep 7, 2008
    Location:
    do you rly want to know?
    #4
    good to know its just not me. I'm getting kinda pissed off now tho cuz i like to watch vids in HD when available but noo. it can't load quick enough for me to watch without waiting to buffer. i cna go to the bathroom and get a cup of coffee and the thing will only be like 1/2 way done.
    EDIT: angry face required :mad:
     
  5. iOrlando macrumors 68000

    Joined:
    Jul 20, 2008
    #5
    speaking of things not workly properly..what about pictures loading up in facebook in safari on a macbook? do some people get like little boxes with question marks or no picture at all...its extremely annoying..
     

Share This Page