is my airport screwed up??

Discussion in 'MacBook Pro' started by jrocks, Aug 20, 2007.

  1. jrocks macrumors member

    Joined:
    Jul 22, 2007
    #1
    The other day I reinstalled os x and re-downloaded all of the updates. since then my wireless randomly drops out and says click here for network diagnostics. I do this and it has it set on ethernet cable but i previously set it on airport. why is it switching itself to ethernet and losing the connection?? it wasnt doing this before the reinstall....my new mbp has froze a couple of times and now this airport issue, im starting to worry even more bout what else could happen. i leave for school on friday and theres no apple store around here or my school :(
     
  2. fr4c macrumors 65816

    fr4c

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Location:
    Hamster wheel
    #2
    its the known Airport issues with the new update. you're going to have to reinstall OS X using the supplied CD, and then re-update everything else EXCEPT the Airport Update. You'll be fine then. I would also hold back on the 10.4.10 version update also until the next update comes out.
     
  3. jrocks thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 22, 2007
    #3
    are you sure thats what the problem is? before i reinstalled os x i had the airport update and it worked fine. i think ill double check and make sure my internet connection is ok firs, then i guess ill resort to reinstalling os x...again. kind of a pain to reinstall and get my music back and get everything back the way i like it. how can an update cause soooo many problems? it seems like they would have extensively tested the update first ...:confused:
     
  4. fr4c macrumors 65816

    fr4c

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Location:
    Hamster wheel
    #4
    do a search on it, youre not the first one to have Airport issues after the update, that was supposed to address the wireless issues after the 10.4.10 update. its a pain in the rear I know, but ATM theres not much we can do.
     
  5. jrocks thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 22, 2007
  6. fr4c macrumors 65816

    fr4c

    Joined:
    Jul 27, 2007
    Location:
    Hamster wheel
    #6
    no problem. report back if you have any more issues, glad to help.
     
  7. jrocks thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 22, 2007
    #7
    hmmmm everything has been working fine now for about 3.5 hours. maybe it was my internet connection and not my airport? i dont know, i guess ill just keep waiting and see what happens. is there a way to test my internet connection to see if its operating normally? i have DSL....
     

Share This Page