Is the touchbar supposed to show on the screen

Discussion in 'MacBook Pro' started by nlupient, Jan 19, 2017.

  1. nlupient macrumors member

    Joined:
    Oct 31, 2014
    #1
    When I touch the touchbar it shows the slider on the screen and works almost like force touch does now?
     

    Attached Files:

  2. wittyphrase macrumors regular

    Joined:
    Jan 6, 2017
    Location:
    New York
    #2
    Mine does not do that. Looks like some kind of setting might be enabled to show that? When I use Duet and have the iPad connected as an external monitor it can display on there if I use it.
     
  3. maflynn Moderator

    maflynn

    Staff Member

    Joined:
    May 3, 2009
    Location:
    Boston
  4. nlupient thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 31, 2014
    #4
    It's strange my wifes does not do that I got hers a few weeks ago. I just got this BTO yesterday and it has 10.12.2 installed from factory
     
  5. titleistman18 macrumors member

    Joined:
    May 20, 2016
    #5
    It's in your accessibility settings. Just turn it off.
     
  6. nlupient thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 31, 2014
    #6
    That's what I thought. Couldn't find it. Do you know
    --- Post Merged, Jan 19, 2017 ---
    I found it. I had enable touchbar zoom turned on under accessibility
     
  7. MrGuder macrumors 68020

    Joined:
    Nov 30, 2012
    #7
    So you can touch it on the screen and it works by sliding or its just visibly on the screen?
     
  8. nlupient thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 31, 2014
    #8
    It only shows the visibility on the screen
     
  9. MrGuder macrumors 68020

    Joined:
    Nov 30, 2012
    #9
    Ah ok I sent mine back already so I didn't even know this was in settings.
     

Share This Page