Is there a Caps Lock in 2.01 with 3G?

Discussion in 'iPhone' started by moviecouple, Aug 13, 2008.

  1. moviecouple macrumors regular

    Joined:
    Feb 29, 2008
    #1
    Can't seem to get Caps Lock to work with the 3G running 2.01. Did it get removed?
     
  2. Ntombi macrumors 68030

    Ntombi

    Joined:
    Jul 1, 2008
    Location:
    Bostonian exiled in SoCal
    #2
    Nope, it's still there, but you have to turn it on in the settings.

    Settings>General>Keyboard
     
  3. chimpboy74 macrumors 6502a

    chimpboy74

    Joined:
    Nov 12, 2007
    Location:
    Scotland
    #3
    I'd appreciate help with this one too. I was told there was a way of doing it (double tap the shift or hold the shift) neither worked. This was from the ist gen and is stil the case now - maybe I'm just a numpty.

    Is it possible?
     
  4. gauchogolfer macrumors 603

    gauchogolfer

    Joined:
    Jan 28, 2005
    Location:
    American Riviera
    #4
    Yes it's possible, you have to enable it in the settings panel for keyboard.
     
  5. chimpboy74 macrumors 6502a

    chimpboy74

    Joined:
    Nov 12, 2007
    Location:
    Scotland
    #5
    aaaaaaahhhhh!!!

    so I AM a numpty.

    thanks gaucho
     
  6. jaypunkrawk macrumors member

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Location:
    Lewisville, TX
    #6
    I found it strange that this feature was turned off by default, but with everything I buy, I tend to go through the settings first and immediately flipped that switch to "on".
     

Share This Page