is there any way to get ichat to work with MSN ?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by amrk47, Jan 27, 2009.

  1. amrk47 macrumors regular

    Joined:
    Nov 4, 2007
  2. DJ567 macrumors regular

    Joined:
    Mar 10, 2006
    Location:
    London, UK
    #2
    you should google something called jabber but it is annoying to setup and really not worth the hassle
     
  3. Jethryn Freyman macrumors 68020

    Jethryn Freyman

    Joined:
    Aug 9, 2007
    Location:
    Australia
    #3
    DJ is right. I just use Microsoft's Messenger.
     
  4. robbieduncan Moderator emeritus

    robbieduncan

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Location:
    London
    #4
    I'd recommend using Adium. It will connect to pretty much any network out there, all at once and present the same interface to all of them...
     
  5. lightwavejunkie macrumors newbie

    Joined:
    Feb 16, 2008
    #5
    i use both ichat and a program called aMSN. aMSN allows you to send and receive video feeds through it from mac to pc and vice versa but no audio yet.

    Adium also works great but i believe only supports txt with no video or audio at this time (i may be wrong not checked this for a while).

    For my PC friends i use aMSN and MAC users i use iChat. iChat is also meant to support jabber networks which would include AOL IM so if your friends using MSN messenger switched to AOL IM then this should work with iChat.

    Alternatively educate your friends in the error of their ways and switch em to a MAC!

    Problem Solved!
    :)
     
  6. robbieduncan Moderator emeritus

    robbieduncan

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Location:
    London
    #6
    Still the case right now...
     
  7. amrk47 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 4, 2007
    #7
    thanks for the replys

    i should of mentioned I need something that has video chat

    I use mercury messenger but wanted something better
     
  8. amrk47 thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 4, 2007
    #8
    jabber was so confusing to set up

    im gonna try amsn
     

Share This Page