iSight on leopard

Discussion in 'Mac Accessories' started by macsig, Jun 25, 2008.

  1. macsig macrumors regular

    Joined:
    Oct 27, 2006
    Location:
    Marina del Rey, CA
    #1
    Hello guys,
    does iSight work with Leopard (on macintel)?
    I would like to use it primary for Skype.

    Thanks
     
  2. Tallest Skil macrumors P6

    Tallest Skil

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #2
    Do you mean a Hackintosh? We don't support them.

    Do you mean an Intel Mac? OF COURSE!
     
  3. macsig thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 27, 2006
    Location:
    Marina del Rey, CA
    #3
    Hackintosh? :confused::confused::confused::confused::confused:
    I don't know what you are talking about.
    I have a MBP (intel) and soon I will use it with an external monitor so I need a webcam. I would like to know if iSight works on Leopard (since it has been dismissed before the release of Leopard). That's it.

    Thanks
     
  4. R.Youden macrumors 68020

    R.Youden

    Joined:
    Apr 1, 2005
  5. tdhurst macrumors 68040

    tdhurst

    Joined:
    Dec 27, 2003
    Location:
    Portland, OR
    #5
    yeah...

    Yeah...it's not easier just to use dual screens and the built in iSight?
     
  6. Tallest Skil macrumors P6

    Tallest Skil

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Location:
    1 Geostationary Tower Plaza
    #6
    Good. Please keep it that way. :D
     
  7. macsig thread starter macrumors regular

    Joined:
    Oct 27, 2006
    Location:
    Marina del Rey, CA
    #7
    Thanks

    May be, but I will have the MBP under my desk. On the desk I have only the monitor, wireless mouse and keyboard so an other webcam sounds better to me.

    Thanks again
     
  8. tdhurst macrumors 68040

    tdhurst

    Joined:
    Dec 27, 2003
    Location:
    Portland, OR
    #8
    Sure

    Makes sense. Be sure to keep the laptop in a ventilated space!
     
  9. ArtOfWarfare macrumors 604

    ArtOfWarfare

    Joined:
    Nov 26, 2007
    #9
    Yeah, it works great with Skype.

    ...

    Hardware incompatibilities don't exsist in the land of Apple. (Ok, fine, they do if you're using some ancient G5 :cool: come on guys, get on the Intel train! We're speeding away! :p )
     
  10. jb60606 macrumors 6502a

    Joined:
    Jan 27, 2008
    Location:
    Chicago

Share This Page