ispazio repo in cydia not working?

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by iJimmy, Feb 9, 2009.

  1. iJimmy macrumors regular

    iJimmy

    Joined:
    Feb 4, 2008
    #1
    So yesterday I updated my gf's 2g iPhone from 2.1 to 2.2.1 using pwnage on my MacBook 10.5.6. Unlocking and jailbreaking was a piece of cake. I noticed a few popups while cydia was updating, one saying something about ispazio.

    I'm having problems finding tzones hack and callme.

    Is anyone else having a problem with the ispazio repo in cydia. I checked the source looks correct.
     
  2. shvartsies macrumors regular

    Joined:
    Apr 2, 2008
    Location:
    New Jersey, USA
    #2
    I was having the same problem. What you have to do is actually search "ispazio" and manually download the repo. After this all their packages will be available.

    Cheers.
     
  3. iJimmy thread starter macrumors regular

    iJimmy

    Joined:
    Feb 4, 2008
    #3
    I tried that but I'm not having any luck. I tried to manually add the repo, with no luck. Let me reboot and try again.
     
  4. map1978 macrumors 68020

    map1978

    Joined:
    Feb 9, 2006
    Location:
    Jacksonville, FL
    #4
    mine hasn't worked since yesterday. i tried to install the storm keyboard to check it out, but no dice :rolleyes:
     
  5. iJimmy thread starter macrumors regular

    iJimmy

    Joined:
    Feb 4, 2008
    #5
    Tried again after the reboot and it's still not working. I noticed the source in cydia has the www in front. Where as the listed repo on ispazio's website doesn't have the www. I tried to manually add toy without the www and it still doesn't work. I guess all we can do is wait... :(
     
  6. devilsmoon macrumors newbie

    Joined:
    Feb 11, 2009
    #6
    ispazio repo in cydia not working?

    I have the same problem too. Cant find the application i want. Damn!...:(
     
  7. iJimmy thread starter macrumors regular

    iJimmy

    Joined:
    Feb 4, 2008
    #7
    I restored my iphone again and ispazio seems to be working fine.

    BTW: If you have tmobile and are using the iphone tzones $5.99 hack, you must change the apn from wap.voicestream.com to epc.tmobile.com
     
  8. Realms31 macrumors newbie

    Joined:
    Feb 16, 2009
    #8
    Ispazio repo causing cydia not to work?

    Last week,Cydia quit working on my iphone 3g 2.2 upgrade.Cydia opens,says loading,then closes.Ive restored,quickpwned again,worked for a week till It started doing it again.Installer tells me installer/ispazio not working,so maybe something with Ispazio?Anyone else with this problem?
     
  9. carolined macrumors newbie

    Joined:
    Feb 16, 2009
    #9
    ispazio not working

    Yes, I have the same problem for over a few weeks now. Don't know how to solve it. I'd guessed that it would solve itself, but it doesn't.

    Caroline
     
  10. carolined macrumors newbie

    Joined:
    Feb 16, 2009
    #10
    ispazio is back & generates another problem

    Hello !

    I found out that ispazio is back. And I can install nice packages again.
    BUT.... now I installed a package which has changed also my sounds and font type.... this is disgusting and I cannot find on how to reset this to the original fontset (which is excellent) and to the original sounds.
    Does anyone know how I can achieve this?

    Thanks in advance,
    Caroline
     

Share This Page