Issue connecting to a Lion computer from a Snow Leopard one

Discussion in 'Mac OS X Lion (10.7)' started by sk3pt1c, Nov 25, 2011.

  1. sk3pt1c macrumors 6502a

    sk3pt1c

    Joined:
    Nov 29, 2005
    Location:
    a simulacrum
    #1
    Hi there, two computers on a local network, one got upgraded to Lion, the other still has SL. When i try to connect to the Lion mac from the SL one, i get a popup asking for a Kerberos login, to which i click cancel and it then connects just fine.
    Anyone know what gives?
    Can i at least somehow disable the popup?
    There is no firewall running on the Lion mac btw, dunno if that helps...
     
  2. Macman45 macrumors demi-god

    Macman45

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Location:
    Somewhere Back In The Long Ago
    #2
    It's The Plone Authentication Window

    That you are seeing, details here:
    http://plone.org/documentation/kb/minimal-single-sign-on-for-plone-using-kerberos
     
  3. sk3pt1c thread starter macrumors 6502a

    sk3pt1c

    Joined:
    Nov 29, 2005
    Location:
    a simulacrum
    #3
  4. Macman45 macrumors demi-god

    Macman45

    Joined:
    Jul 29, 2011
    Location:
    Somewhere Back In The Long Ago
    #4
    It Must Have Been There

    On one of the machines at some point.....Otherwise you wouldn't be getting the pop-up.....Could an employee or IT person have done it?
     
  5. sk3pt1c thread starter macrumors 6502a

    sk3pt1c

    Joined:
    Nov 29, 2005
    Location:
    a simulacrum
    #5
    Nope, not ever. :)
     

Share This Page