iPhone Issue with Colorbadges tweak. Help.

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by BoricuaHec01, Nov 10, 2014.

  1. BoricuaHec01 macrumors 6502

    Joined:
    Sep 17, 2012
    Location:
    Chicago, IL
    #1
    So I jailbroke my phone successfully last night and installed a few tweaks, one of them being Colorbadges that I purchased for 99 cents. It worked fine until this morning, I don't get the number notifications in the badges on incoming messages, emails, fb, etc. anymore. I deleted the app to see if that helps and I don't get the notifications at all even without the tweak. What can I do? I really like this tweak.
     
  2. fisherking macrumors 603

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #2
    reboot?

    i've tried (with some success):
    badges customizer (which is currently running), and also:
    magicbadges, boover...all free.
     
  3. BoricuaHec01 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Sep 17, 2012
    Location:
    Chicago, IL
    #3


    Yea I rebooted multiple times. But why wouldn't the badges work even when I took out the tweak ?
     
  4. fisherking macrumors 603

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #4
    maybe...try re-installing the app, opening it, enabling it, respring, then disable it, and respring? then delete it. (just a thought)...

    anyone else?
     
  5. BoricuaHec01 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Sep 17, 2012
    Location:
    Chicago, IL
    #5
    Just tried that and nothing, what the hell. All those tweaks say compatible up to iOS 7, doesn't say 8. Will that matter? I hope I won't have to restore my back up.
     
  6. fisherking macrumors 603

    fisherking

    Joined:
    Jul 16, 2010
    Location:
    ny somewhere
    #6
    maybe there's a cache to clear, or something. anyone else?? someone better at this should have some ideas... good luck!
     
  7. BoricuaHec01 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Sep 17, 2012
    Location:
    Chicago, IL
  8. BoricuaHec01 thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Sep 17, 2012
    Location:
    Chicago, IL
    #8
    Found the issue, I had the Badges icon hidden on HideMe8 lol. Everything is fine now.
     

Share This Page