issue with loading safari on my mbp

Discussion in 'MacBook Pro' started by ajumbaje, May 16, 2010.

  1. ajumbaje macrumors 6502

    ajumbaje

    Joined:
    Jan 30, 2005
    Location:
    VA
    #1
    Im having this weird situation with my mbp right now. I can connect to the internet, but safari just won't load, it's stuck on the white screen before the home page pops up. Any suggestions on what to do? The other computers in my house are working fine. I've restarted multiple times and I reset the router, all not solving the problem.
     
  2. Hellhammer Moderator

    Hellhammer

    Staff Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Location:
    Finland
    #2
    Reset Safari from the Menu Bar. Does other browsers work?
     
  3. ajumbaje thread starter macrumors 6502

    ajumbaje

    Joined:
    Jan 30, 2005
    Location:
    VA
    #3
    didn't work, I only use safari. I remember software update not working either.
     
  4. GGJstudios macrumors Westmere

    GGJstudios

    Joined:
    May 16, 2008
    #4
    Check your firewall settings. Also, check for any adblockers you may have installed.
     
  5. ajumbaje thread starter macrumors 6502

    ajumbaje

    Joined:
    Jan 30, 2005
    Location:
    VA
    #5
    Both safari and iTunes are allowed. I reset my router and nothing happened. It just keeps "loading" on the URL. It doesn't say anything about the page not being able to open
     
  6. LucidPsychosis macrumors regular

    Joined:
    Mar 6, 2010
    Location:
    Knoxville, TN
    #6
    You only need to ever run Safari once anyway, just long enough to download Firefox or Opera.
     
  7. jawa12083 macrumors member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    #7
    Wirelessly posted (iPod Touch 2G 8GB: Mozilla/5.0 (iPod; U; CPU iPhone OS 3_1_3 like Mac OS X; en-us) AppleWebKit/528.18 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile/7E18 Safari/528.16)

    My basic/primitive benchmarking shows that safari is still #1.
     

Share This Page