Issues with iPod 3G

Discussion in 'iPhone' started by badtzmaru, Aug 2, 2008.

  1. badtzmaru macrumors 6502

    Joined:
    Jul 1, 2007
    #1
    After using my 3G iPhone for about a week, I have noticed a couple of oddities/differences from 2G.

    1. Missing Artwork. It will appear on the iPhone then disappear on the next sync. Sometimes it will reappear if I fiddle around with the original files on my computer and sync again. Sometimes it won't.

    2. Now Playing. The 2G remembered which song I was playing even after I watched a video. The 3G doesn't. Maybe the 2G feature was actually a bug that got fixed?
     
  2. Andrew K. macrumors 65816

    Joined:
    Jul 9, 2008
    #2
    I think you mean iPhone 3G there is no iPod 3G but that would be AWESOME!!! :eek::eek::eek::eek::eek::eek:
     
  3. NiroshanMan macrumors 6502

    Joined:
    Jun 25, 2007
    #3
    I think he means the iPod application inside of the iPhone 3G equaling iPod 3G. Cause all of his problems are in this.
     
  4. View macrumors regular

    Joined:
    Apr 18, 2007
    #4
    Whoa! I didn't know that 3G (3rd Gen) iPod had album art and videos!!!!

    Sorry, just had to rub it in :)

    I don't remember my 1st Gen iPhone to remember the song after playing a video in the iPod application, but that could be wrong as I don't have my old iPhone anymore..

    As for the syncing, it sounds like iTunes syncing problem. It could be the 2.0 bug particularly to your files, but I have not had this issues with my new phone.
     

    Attached Files:

    • 1.jpg
      1.jpg
      File size:
      21.5 KB
      Views:
      77
  5. extraextra macrumors 68000

    extraextra

    Joined:
    Jun 29, 2006
    Location:
    California
    #5
    1. Mine does this too... I think it's a software bug. Hopefully it gets fixed soon.

    2. I don't know as I never had the previous iPhone, but mine doesn't remember the song either.
     
  6. badtzmaru thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jul 1, 2007
    #6
    Another oddity, this time with the Clock. Whenever I use the timer, it always starts 23 seconds ahead! Meaning, if I set the timer for 3 minutes, it actually starts at 3:23. What is going on here?
     
  7. Ding.Dong macrumors regular

    Joined:
    Jun 18, 2008
    Location:
    Los Angeles
    #7
    I had this same problem with my 1st Gen iPhone before I upgraded to 2.0 firmware. It would start 12 seconds ahead. I went into General Settings and clicked on "Reset All Settings" and it fixed the problem
     
  8. badtzmaru thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Jul 1, 2007
    #8
    thanks for the tip! for a while there i thought my iphone was able to move time and space.
     

Share This Page