iTether + TetherMe, iphone disconnects after a few minutes??

Discussion in 'iPad Hacks' started by parkp81, Apr 5, 2011.

  1. parkp81 macrumors member

    Joined:
    Jul 6, 2010
    #1
    I updated my iPhone 4 jb yesterday to 4.3.1 and iPad 1 to jb 4.3.1 as well. I have installed itether on iPad and tetherme on the iPhone and I can get them to pair and work but after a few minutes of web browsing it says cannot load page. On the upper right it shows the small icon like it's still connected, but when I go back into itether it is turned off?? iPhone still at the same time shows up still being tethered? I hope this can be resolved and not be money wasted for the apps.

    Any ideas?
     
  2. Ferdows macrumors newbie

    Joined:
    Apr 10, 2011
    #2
    Same issue

    Same problem for me using ipad1 on 4.3.1 redsn0w jailbreak, itether and iPhone 4.2.1 for iPhone 3G not jail broken on Rogers network Canada.

    Please keep me posted. I cannot downgrade to 4.2.1 as I don't have the blobs stored
     
  3. dudeabiding macrumors 6502

    dudeabiding

    Joined:
    Aug 24, 2009
    #3
    I just did the same, and then installed the brand-new (today) Cydia upgrade. Phone got really hot, I scrambled to uninstall and it cooled down. It had loaded a "BT Stack" from BigBoss, the iTether update, and suggested I dl an SBS Toggle, which I did. The toggle would not show up on SBSettings, no matter where I placed it and/or what theme I used it with. Not sure what part of that was the culprit, but I'm talking HOT quickly. Think I'll wait a bit before re-trying that partciular app. :mad:

    Something is not playing nice with something else.
     
  4. thundermustard macrumors regular

    Joined:
    Apr 21, 2008
    #4
    This problem has appeared with the new firmware on my iPad as well.
    This might work as a work around. I'm still playing around with it.
    When you get a good connection take a screen shot of the network settings (IP address, router, etc.).
    Then set it up as a manual connection using those values.
     
  5. parkp81 thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 6, 2010

Share This Page