iToner is broken again.

Discussion in 'iPhone' started by Chris Welch, Jan 15, 2008.

  1. Chris Welch macrumors 6502

    Joined:
    May 28, 2007
    Location:
    New York
    #1
    Unfortunately, it seems that 1.1.3 broke iToner again.

    The ringtones that I installed with the app are still listed on the phone, but I get total silence when trying to play them.

    The application itself still works perfectly. Both syncing and removing ringtones still work as they used to, but the 'tones simply won't play.
     
  2. St. Germain macrumors 6502

    Joined:
    May 19, 2006
    #2
    Yep, I get the same thing. Tried using .mp3 and .m4a files but no dice. Files copied but they are silent when I try to play them on the phone. :(

    Back to Marimba. :rolleyes:
     
  3. FastangV6 macrumors regular

    FastangV6

    Joined:
    Oct 1, 2007
    #3
    any word on when iToner will be 1.1.3 compatible???
     
  4. TEG macrumors 604

    TEG

    Joined:
    Jan 21, 2002
    Location:
    Langley, Washington
    #4
    I got it to work by changing m4a files to m4r and then syncing with iToner.

    TEG
     
  5. dacreativeguy macrumors 68020

    Joined:
    Jan 27, 2007
    #5
    You don't need it. Get ilife 2008 and then Garageband is all you need for ringtones. I've created ringtones from mp3 and midi files and they work great and survived the 1.1.3 update with no issues.
     
  6. St. Germain macrumors 6502

    Joined:
    May 19, 2006
    #6
    Changing it to m4r did the trick. :D

    For those wanting to use iTunes to make their ringtones, I also found this useful post on another forum for trimming your songs in iTunes:

     

Share This Page