iTouch 3g Blackra1n jailbreak ?

Discussion in 'iPod touch Hacks' started by Tajee, Jan 18, 2010.

  1. Tajee macrumors newbie

    Joined:
    Jan 18, 2010
    #1
    If I have used Blackra1n on a mac to jailbreak my iTouch can I jailbreak after reboot on a windows machines? All It does is hang when I attempt on a windows machine. As soon as I run Blackra1n on the mac the iTouch is fine.


    Thanks
     
  2. pcs are junk macrumors 65816

    Joined:
    Sep 28, 2009
    #2
    download the latest version of blackra1n on the pc.
     
  3. Tajee thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 18, 2010
    #3
    I did that and the same issues. I am using Windows 7 Ultimate..
     
  4. iMrNiceGuy0023 macrumors 68000

    Joined:
    Jun 5, 2009
  5. Tajee thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 18, 2010
    #5
    Yes it is. When iTunes detects it wants to restore it? I then run Blackra1n on my Mac and it's back to normal with the jail break. If I do the same operation on my Windows machines it just hangs. On the Mac it takes 20 seconds to get it up and running again after power off or reboot
     
  6. pcs are junk macrumors 65816

    Joined:
    Sep 28, 2009
  7. Penguissimo macrumors 6502a

    Penguissimo

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Location:
    Michigan
    #7
    I know iTunes on a Windows PC won't recognize a Mac-formatted iPod. Does anyone know for sure if that's also the case with blackra1n? I thought the PC would at least recognize that an iPod was connected, even if it can't read/write it, but does blackra1n work on a low enough level to not be subject to this restriction? If not, that would explain the problem.
     
  8. pcs are junk macrumors 65816

    Joined:
    Sep 28, 2009
    #8
    thats only true for every ipod except the ipod touch and iphone. :p
     

Share This Page