Itouch passoword problems

Discussion in 'iPod touch' started by chicken459, Mar 6, 2008.

  1. chicken459 macrumors newbie

    Joined:
    Mar 6, 2008
    #1
    i just bought an itouch and cannot remember the password i set on it for the life of me. I tried the usual address and phone numbers that i would use and everything. I am wondering how i would just reset or reformat my itouch. or just any way i can fix this. thanks for your help
     
  2. sgtboy macrumors 6502

    Joined:
    Dec 19, 2007
  3. chicken459 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 6, 2008
    #3
    yea tryin to restore it through itunes didnt work. it asked for my password which i obviously dont have. is that the only way to fix this problem
     
  4. Silver-Fox macrumors 65816

    Silver-Fox

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Location:
    England
    #4
    restoring it is the only way, it resets the whole ipod, so you couldn't have done it right
     
  5. chicken459 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 6, 2008
    #5
    right as i plugged it into my pc it asked for me to enter the password on the ipod before i could do anything. the ipod didnt even show up on itunes.
     
  6. Silver-Fox macrumors 65816

    Silver-Fox

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Location:
    England
    #6
    do a recovery mode restore.

    home+sleep until apple logo shows again, then release sleep, keep holding down home until the connect to iTunes graphic shows.
     
  7. chicken459 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 6, 2008
    #7
    even if i did do that isnt it goning to ask me for the password before i can do anything. it says itunes cold not connect with ipod because it is locked with a passcode you must enter the passcode on your ipod before you can access it through itunes.
     
  8. Silver-Fox macrumors 65816

    Silver-Fox

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Location:
    England
    #8
    well im not sure, you will never know till you try will you
     
  9. chicken459 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 6, 2008
    #9
    o i mean i tried its not doing anything. should it be plugged in while doing this and should it be off or on at the password screen
     
  10. Silver-Fox macrumors 65816

    Silver-Fox

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Location:
    England
  11. chicken459 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Mar 6, 2008
    #11
    ok
    so i did that and the apple screen was up for a really long time then it just took me to the password screen again. it didnt bypass it and go directly to restore.
     
  12. Silver-Fox macrumors 65816

    Silver-Fox

    Joined:
    Jan 8, 2007
    Location:
    England
    #12
    I actually have no more ideas, you will have to ring up apple support and ask them sorry mate
     

Share This Page